Martijn Reinhold

Martijn heeft meer dan 25 jaar ervaring in alle congres aspecten: van het ontwerpen van concepten tot het organiseren van workshops, hands-on training courses, matchmaking bijeenkomsten en wetenschappelijke congressen in een internationale context.
Opdrachtgevers waarderen hem voor zijn klantvriendelijkheid, enthousiasme en inhoudelijke kennis en kunde.

Wie is Martijn?

Martijn is een ras opportunist die samenwerking omarmt. En interesse heeft in innovatieve ontwikkelingen. Al op jonge leeftijd leerde hij zijn tafels op de computer. Door de interesse in techniek heeft hij met veel plezier verschillende bijeenkomsten ontwikkeld en georganiseerd voor de Nederlandse Technische Vereniging voor Installaties in Gebouwen TVVL, Federatie van Technologie Branches, MinacNed en DevLab.

Naast het organiseren van bijeenkomsten die belevingen zijn en die inspireren. Is Martijn wekelijks op de Eem te vinden. In een roeiboot wordt vanuit Amersfoort naar Baarn en terug geroeid. Maar voordat we terug gaan genieten we van koffie & thee en van de Eem. Naast de wekelijkse roeitochten is Martijn ook de uitdaging aangegaan om met een team de tocht der tochten de ‘Elfstedentochtmarathon’ binnen 24 uur te volbrengen. Naast twee keer deze marathon succesvol te hebben geroeid, heeft hij meerdere keren de logistieke zaken voor de Amersfoortse ploegen georganiseerd.

Hoe het ooit begon….?

De interesse voor het congresvak werd gewekt door Martijns zijn vader. In 1993 was Peter Reinhold lid van het organisatiecomité wat een internationaal congres in het MECC organiseerde. Na zijn studie Facilitaire Dienstverlening is Martijn in 1995 begonnen met het organiseren van zijn eerste internationale medisch-wetenschappelijke congressen.

Mijn werkvelden zijn:

Microsystemen, nanotechnologie, hightech, wetenschap, technische installaties in gebouwen en gezondheidszorg.